Fördelarna att anlita KGA

fordelarna-att-anlita-kgaKonkurrenskraftiga priser

Vi på KGA vet att kostnaderna för distribution och lager är avgörande för möjligheten att skapa lönsamhet för handel med öl, vin och sprit. Genom kontinuerlig uppföljning av volymer och flöden och genom att ha rätt man på rätt plats lyckas vi hålla konkurrenskraftiga priser för såväl lager som transport och distribution.

Optimalt geografiskt utgångsläge

KGAs lager ligger i Örebro, i centrum av det ortstäta Sverige. Vi når överallt och distribuerar över hela landet, från Ystad till Haparanda.
Visa på karta »

Kritisk massa

Ingen leverans är för liten. Vi är tillräckligt stora för att fylla våra lastbilar vilket håller nere kostnaderna.

Integritet och transparens

Vi behandlar alla våra uppdragsgivare lika. KGA ägs av Galatea men är ett 100 procent fristående och självständigt bolag. Vi tänker långsiktigt och vet att vi är beroende av vår professionalism och höga integritet för att fortsätta konkurrera med framgång. Vi strävar efter enkelhet och transparens i hela verksamheten. Eftersom som det ska vara lätt att överblicka kostnadsflöden.

Service

KGA erbjuder ett optimerat , väl inarbetat system för in- och utfrakter och lagerhållning. Vi erbjuder bland annat två erfarna logistikspecialister, telefonförsäljning, ordermottagning och fakturering för kundens räkning.
Läs mer under flikarna Tilläggstjänster och KGAs erbjudande.

Bredd och flexibilitet

Vi erbjuder lösningar för alla typer av alkoholprodukter och skräddarsyr tjänster efter kundens önskemål.

Enkelt transaktions- och debiteringssystem

KGA debiterar en fast kostnad per kolli. Många av våra konkurrenter debiterar uttag, lager och intag separat. Vår uppfattning är att det blir onödigt komplicerat.

Gott samarbete med transportörer och lokala distributörer

KGAs goda samarbete med transportföretag och lokala distributörer är en garanti för hög servicenivå gentemot er och era kunder. Hanteringen av exempelvis tomfat och returer kan ibland vara avgörande för hur ett samarbete upplevs. Tillsammans med våra distributörer har vi utvecklat väl inarbetade rutiner för alla delar av distributionen.

EAN spårbarhetssystem på fat

Vi förser alla utlevererade fat med EAN-kod, något vi är ensamma om i Sverige. Det betyder att kunden har bättre koll på var fat befinner sig och inte går miste om panten.

EDI – datasystem

EDI gör orderhanteringen och faktureringen snabb, effektiv och säker. Systemet är 100 procent tillgängligt för kunden och fakturering mot Systembolaget sker efter varje leveransdag.